Call of Duty: Warzone 15 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Call of Duty: Warzone 15 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Geliştiriciliğini Infinity Ward’ın üstlendiği yayıncılığını ise Activision şirketinin yaptığı Call of Duty: Warzone’un oynaması ücretsiz Battle Royale oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurulan oyun ilk 24 saatte 6 milyon indirmeye ulaştı. Bunun üzerine oyun hızla büyüyerek toplamda 15 milyon indirme sayısına ulaşarak yeni bir rekor daha kırdı. 

Üzün süredir oyunseverler tarafından beklenen Call of Duty: Warzone rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. İlk günde 6 milyon indirme sayısına ulaşan oyun şimdi ise 4 günde 15 milyon oyuncuya ulaşarak bir rekora daha imza attı. Oldukça başarılı bir açılış süreci geçiren oyunun geliştiricileri bu kadar oyuncuya ulaşacaklarının beklentilerinin üstünde olduğunu belirtti. 

https://twitter.com/CallofDuty/status/1238632552946003969

İki moddan ibaret olan oyunun ilk modu 150 oyuncuya kadar destek veren oyuncuların loot yaparak rakiplerini saf dışı bırakacağı battle royale modu. Diğer mod ise oyuncuların rakiplerini öldürerek en fazla paraya sahip olmaya çalışacağı Plunder modu. Oyun aynı zamanda Nvidia'nın Adaptive Shading, Ray Tracing ve Ansel yeteneklerini de desteklemekte.