Catherine PC Sürümünün Yayınlanma İhtimali Giderek Artıyor

Catherine PC Sürümünün Yayınlanma İhtimali Giderek Artıyor

Catherine PC

Catherine PC

Entertainment Software Ratings Board, Atlus’un anlatım odaklı puzzle oyunu Catherine‘in PC‘de yayınlanacağına dair bir ipucu daha verdi. Catherine ESRB listesi, oyunun ilk kez 2011 yılında piyasaya sürüldüğü platformlar olan PS3 ve Xbox 360 ile birlikte PC içerecek şekilde güncellendi. Giriş ayrıca platformlar bölümünde yer alan Xbox One’a sahiptir ve Microsoft’un konsoluna bir noktada gidebileceğini de göstermektedir.

Bu, Atlus‘un ana şirketi Sega tarafından yayınlanan bir başka oyun olan Bayonetta’nın Steam sayfasında çıkan bir görüntüyü takip ediyor. Görüntü, bir koyun resmiydi. Bu Catherine’de kahramanı olmayan erkek karakterleri temsil etmek için kullanılan bir hayvandı, Vincent. Bu koyunlar genellikle Vincent’ın ilgisini çekmek için blok çekme bulmacalarında rekabet ederek yarışıyorlar.

Catherine, PS4’te ve PS Vita’da, yeni içerik sunacak olan oyunun güncellenmiş bir sürümü olan Catherine: Full Body olarak yeniden piyasaya sürülmeye kurgulandı. Güncelleştirilen Catherine’in orijinal sürümünün ESRB listesi olduğundan, PC sürümü, gerçekleşmesi durumunda temel sürüm olacaktır.

Catherine; olgun ve bazen derin, cinsel sadakat, kişisel sorumluluk ve güven gibi temaları araştırır. Sadece el/göz koordinasyonunuza meydan okumaz: Fikrinizi ve duygularınızı zorlar.