CD Projekt Red Stüdyosu Yeni Çalışanlar Alıyor

CD Projekt Red Stüdyosu Yeni Çalışanlar Alıyor


CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin devamı olan ve Orion Projesi adı altında geliştirilen oyun için etkileyici özgeçmişlere sahip geliştiricileri işe almaya başlıyor.

Şirketin basın bültenine göre, anti-ütopya tabanlı rol yapma oyunu ve Phantom Liberty DLC’si üzerinde çalışma sürecinde önemli bir adım atıldı. Bu adımlar arasında, Hitman, Diablo, Mortal Kombat, Dishonored gibi oyun serilerinde çalışmış deneyimli geliştiricilerin de yer aldığı “yüksek rütbeli personel”in ekibe dahil edilmesi bulunuyor.

Yeni ekibe katılan ilk isim, yürütücü yapımcı olarak Projek Orion’a katılan Dan Hernberg. Amazon Games’te üretim müdürü ve Blizzard Entertainment’ta ürün müdürü olarak çalışmıştır. Tasarım direktörü pozisyonunda görev alacak olan Ryan Barnard ise Ubisoft Massive ve IO Interactive’te oyun direktörü olarak tanınıyor.

Teknik direktör pozisyonunda görev alacak olan Alan Villani daha önce Mortal Kombat oyunlarında teknik lider olarak çalışmıştır. Project Orion’un baş yazarı olarak katılacak olan Anna Megill ise Control, Dishonored: Death of The Outsider ve Avatar: Frontiers of Pandora gibi oyunlarda çalışmıştır. Senaryo yazarı olarak atanacak olan Alexander Fried ise DICE, Obsidian Entertainment ve Wizards of the Coast gibi stüdyolarla deneyime sahiptir.