CD Projekt Red: The Witcher 4, üçüncü bölüme dayanacak ama onun kopyası olmayacak

CD Projekt Red: The Witcher 4, üçüncü bölüme dayanacak ama onun kopyası olmayacak

Dün CD Projekt Red şirketinde 2023 mali yılına ilişkin finansal performanslar konusunda yatırımcılarla bir konferans gerçekleşti. Toplantı sırasında CDPR’in CEO’su Mihalnovakovski ve eski genel müdür Adam Kichinsky, CDPR’nin gelecekteki projeleri hakkında ilginç detaylar paylaştılar.

Dün, yayıncılık şirketinin çalışanlarının üçte ikisinin zaten The Witcher 4 üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Stüdyo başkanlarına göre, kendi projeleri üzerinde çalışma açısından 400-500 çalışanın sayısını yönetim açısından ideal buluyorlar – yayıncılık şirketi oyunları için çalışan sayısını artırmayı planlamıyor.

Bunun yanı sıra, The Witcher 4’ün tamamen yeni bir şey olacağı ve hayranların üçüncü oyundan basit bir klon beklememeleri gerektiği söylendi. Geliştiriciler, dördüncü oyunu oluştururken önceki oyunu referans alacaklar, ancak “güvenli bir devam oyunu” yapmayı planlamıyorlar.

Ayrıca CDPR yönetimi, stüdyoda personel azaltmayı planlamadıklarını ve Cyberpunk 2077 desteğinin henüz sona ermediğini belirtti – oyun üzerinde hala bir geliştirici ekibi çalışıyor, bu nedenle muhtemelen gelecekte oyun yeni küçük güncellemeler alacaktır.