CD Projekt RED, The Witcher: Enhanced Edition ve The Witcher 2 için eski hataların düzeltilmesini içeren güncellemeleri yayınladı.

CD Projekt RED, The Witcher: Enhanced Edition ve The Witcher 2 için eski hataların düzeltilmesini içeren güncellemeleri yayınladı.

Legendarı oyun serisi “The Witcher”in ilk iki bölümünün çıkışından bu yana bir on yıldan fazla zaman geçti. The Witcher: Enhanced Edition ve The Witcher 2: Assassins of Kings’a verilen aktif destek uzun zaman önce sona erdi, ancak Polonyalı geliştiriciler CD Projekt RED periyodik olarak oyuncuları küçük ancak yararlı güncellemelerle sevindiriyor. Son güncelleme, oyunlardaki en eski sorunları çözüme kavuşturdu.

The Witcher: Enhanced Edition ve The Witcher 2: Assassins of Kings adlı oyunlar için iki ayrı yama yayınlandı. Güncelleme boyutu çok büyük olmasa da, birkaç önemli düzeltme getiriyor ve öncelikle Mac kullanıcıları için tasarlanmıştır. Güncelleme, The Witcher: Enhanced Edition’daki konum yükleme sorunlarını gidermeyi amaçlıyor ve The Witcher 2: Assassins of Kings’teki yüz modellerinin renderlanmasını düzeltmeyi hedefliyor. The Witcher 2’deki yüz görüntüleme sorunları Mac kullanıcıları için en eski ve can sıkan hatalardan biriydi ve nihayet düzeltildi.

CD Projekt RED daha önce The Witcher: Enhanced Edition için başka bir güncelleme yayınlamıştı, ancak bu güncelleme birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattı.

Geliştiriciler, The Witcher: Enhanced Edition ve The Witcher 2: Assassins of Kings için bu son yama olup olmadığını belirtmiyorlar. Rol yapma oyunu yazarları sorunları takip etmeye devam edecekler ve gerektiğinde düzeltmeler yayınlayacaklar, ayrıca üçüncü bölüm için güncellemeleri değerlendiriyorlar.