CDPR Geliştiricileri, son güncelleme sonrası Cyberpunk 2077 oyununda bir gizemli keşif yapan oyuncuyu tebrik etti.

CDPR Geliştiricileri, son güncelleme sonrası Cyberpunk 2077 oyununda bir gizemli keşif yapan oyuncuyu tebrik etti.

CD Projekt Red geliştiricileri yakın zamanda, oyunun hala keşfedilmemiş gizli “easter egg”leri olduğunu ve bunlardan birinin yakın zamanda bulunduğunu söyledi.

Blogcu Ian Ilano TV bu haftanın başlarında bir “easter egg” keşfetti ve CDPR topluluğu yöneticisi Marcin Momot’tan hızlıca tebrik aldı.

Yakın zamanda Slack kanallarımızdan birinde bunun henüz keşfedilmediği konuşuluyordu. Bulanlar tebrikler!

Bahsedilen “easter egg”, Cyberpunk 2077 geliştirici ekibinin bir kısmının bulunduğu bir fotoğraftır. Ilano’nun açıklamasına göre, bunu görmek için Watson bölgesine gitmeniz ve Little China’daki Urmeln Street ve Bradbury Street’in kesişimindeki Tom’s Diner’ı bulmanız gerekiyor.

Oraya vardığınızda, restoranın çatısına tırmanın ve restoran levhasının arkasına yerleştirilmiş bir çift dürbün bulun. (Bu dürbünler, şehri incelemek için ilginç bir yol olarak Cyberpunk 2077’nin 2.1 güncellemesinde ortaya çıktı). Etrafa bakındıktan sonra, hemen yan binada CDPR logosunu – daha doğrusu, stüdyonun ikonik kırmızı kardinalini – bulun ve daha yakından inceleyin. Biraz baktıktan sonra, görüntü neredeyse bir glitch gibi solacak ve CDPR ekibinin grup fotoğrafını ortaya çıkaracak.

Bu arada, Cyberpunk 2077 ana ekibi şu anda Boston’da ve Orion’un devam oyunu üzerinde çalışıyor.