Charlie Bit My Finger NFT Olacak ve Youtube'dan Kaldırılacak

Charlie Bit My Finger NFT Olacak ve Youtube'dan Kaldırılacak

YouTube tarihinin en önemli viral videolarından biri olan Charlie Bit My Finger, NFT olarak satışa sunulacak.

880 milyon görüntülemeye sahip olan video'nın sahipleri, bu muhteşem viral videosunun yalnızca bir kişiye ait olmasını istiyor. Sadece bu da değil, müzayedeyi kazanan kişi, klipte yer alan Harry ve Charlie ile bir parodi videsu çekme şansına da sahip olacak.

CharlieBitMe NFT web sitesinde yer alan bir açıklamada, “Videonun milyonlarca insan tarafından oldukça sevildiği benimsendiği için birçok kişinin kalbinde özel bir yer tutuyor,” cümleleri yer aldı. “Şimdi ikonik video YouTube'dan kaldırılacak ve bir kişi bu yeni haliyle 1/1 NFT olarak sahip olma fırsatına sahip olacak ve bunları internet tarihinde sonsuza kadar anabilecek. NFT'ye sahip olan kişi aynı zamanda video da yer alan Harry ve Charlie ile de bir parodi video çekebilecek.”

Müzayede bugün başlıyor, 22 Mayıs ve tekliflerin ne kadar yükseleceğini ancak tahmin edebiliyoruz.

Video da yer alan Harry ve Charlie şu an 17 ve 15 yaşındalar.

“Charlie Bit My Finger, son 14 yıldır Davies-Carr ailesinin hayatlarının vazgeçilmek ve büyük bir parçası haline geldi ve bundan oldukça heyecan duyuyorlar.” dedi.

NFT, özellikle son aylarda oldukça popüler ve kazançlı bir alan haline geliyor, öyle ki Square Enix geçtiğimiz günlerde, kripto sektörünün oldukça iyi yerlere geleceğini açıkladı.