Christopher Nolan’ın yeni filminin ayrıntıları duyuldu

Christopher Nolan’ın yeni filminin ayrıntıları duyuldu

World of Reel portalı, yönetmen Christopher Nolan’ın bir mola almamayı planlamadığını ve zaten bir sonraki filmi üzerinde senaryo çalışmalarına başladığını bildirdiğini duyurdu.

Buna rağmen Variety dergisi, Nolan’ın bir sonraki filmi olarak 1967 yapımı İngiliz dizisi The Prisoner’ın yeni bir uyarlamasının geleceğini düşündüğünü belirtti.

Orijinal dizi, adı olmayan bir İngiliz ajanını anlatıyor; bir anda işinden ayrılan ve dünyadan uzak tepeler ve denizlerle çevrili olan “Köy” denilen bölgede bulunan karakterin hikayesini konu alıyor. Köy, gözlem sistemleri ve koruyucu alanlar ile dolu ve kaçmaya çalışan herkesi yakalayan Rover adında bir gizemli bir cihaz bulunuyor. Köy, farklı kültürlerden ve toplum katmanlarından insanlarla doludur. Tüm köy sakinlerinin isimleri yerine numaraları vardır ve geçmiş hayatları hakkında hiçbir şey hatırlamazlar. Ana karakter “Altıncı” olarak adlandırılır. Kimseye güvenmeden, “Altıncı” bu gizemli yer hakkında gerçeği öğrenmeye, Köy’e nasıl geldiğinin nedenini keşfetmeye ve en önemlisi buradan kaçmanın bir yolunu bulmaya çalışır.