CinemaCon’a Katılanlara “Yabancı: Romulus” Filmindeki Kanlı Sahneler Gösterildi

CinemaCon’a Katılanlara “Yabancı: Romulus” Filmindeki Kanlı Sahneler Gösterildi

CinemaCon’daki sunum sırasında, Federico Alvarez ve Ridley Scott izleyicilere bir mesaj verdi ve “Alien: Promete” filminin özel bir bakışını sundular. Şu anda bu videoların kaydı mevcut değil, ancak ziyaretçilere ne gösterildiğine dair bir açıklamamız var.

Videolar, iki genç kızın bir cesedi keşfetmesiyle başlar. Başka bir adam, kırmızı ışıklarla parlayan hasarlı bir gemiyi inceler. İç görüşleri sağlayan teknolojik bir taşınabilir cihazları vardır ve bu cihaz, bağları ve kemikleri göstererek iç organları gösterir. Bahsedilen adam bir cyborg çıkar ve boynunda basıldığında donup tavana bakar, gözleri kayar ve yeniden başlatılır. Bu sırada yüzgeç benzeri yaratıklar çıkıp ayaklarına düşer. Diğer mürettebat üyeleri etraflarında hızla hareket eden bir şey fark ederler ama bir şey anlamazlar… biri ayaklarından yere serilene kadar.

Yüzgeç benzeri yaratık zorla yaklaşmaya çalışır ama camda kalır. Başka bir yaratık, donmuş cyborg Andy (David Johnson) üzerinden diğer şanslı adama atlar. Mürettebat kendilerini kurtarmak için kapıları kapatmaya çalışır ancak bir yüzgeç benzeri son anda içeri girer ve onları camdan savunurlar, cam çatlar ve diğer arkadaşlarını içeri alır. Bu kesitten bazı kareleri ilk fragmanda görmüştük.

Başka bir videoda karakter kendini kötü hisseder ve göğsüne sarılır. İç organları gösteren bir cihaz kullanılır ve yabancının kaburga kafesinden çıkmaya çalıştığını gösterir. Düşer, ağzında köpük ile çırpınıp bayılır ve kaza ile gemiyi hareket ettirir. Gemi, daha büyük bir gemiye çarpıncaya kadar sürüklenir.

Nihayet, sunumda kaos, olgun xenomorphlar ve dehşet dolu bir teaser fragman gösterildi.

“Alien: Promete” filmi 16 Ağustos’ta vizyona girecek.