Civilization 6 Avustralya Yazı Güncellemesi Steam Workshop’a Destek ve Modlar bölümünü de getiriyor.

Civilization 6 Avustralya Yazı Güncellemesi Steam Workshop’a Destek ve Modlar bölümünü de getiriyor.

Civilization 6 bu sefer baya bir tuhaf olacağa benziyor.Perşembe günü Civilization blog’unda Avustralya Yazı 2017 güncellemesinin Steam Workshop’a Modlar ve Destek eklentisiyle birlikte çıktığı duyuruldu.Mod eklentisi ile artık Dr.Eggman’ın krallığını yönetebilirsiniz.Yeni güncelleme aynı zamanda çok oyunculu oyun için takım desteği,yeni Avustralya ırkı,bazı kritik değişiklikler ve takılmaların düzeltilmesini de kapsıyor.

Blogdaki mod araçları aşağıdaki listeyi kapsıyor.

-Modbuddy,Araçlar,FireTuner,Steam Workshop Yükleyici’yi kapsayan Sid Meier’s Civilization VI Geliştirici Araçları eklendi.

-Modbuddy, paketleyici ve geliştirici bir araçtır.

-Art/Asset Araçları: Kullanılan Art’ı değiştirebileceğin gibi,FBX dosyalarını oyun tarafından kullanılabilir hale getir.

-FireTuner: Oyun içi hata ayıklayıcı ve düzenleme aracı.

-Oyun art fonunuda içeren,Sid Meier’s Civilization VI gelişim fonu.

Bu gerçekten büyük bir güncelleme olacak (Sıkıştırılmış olarak yaklaşık 7GB ve diskte 27GB alan kaplıyor.) Aynı zamanda arayüz elementleri,modelleri ve dokuları da içeriyor.

Modbuddy SDK dosyalarını modlarken işinize yarayacak ve tüm bu araçlar bu sefer DLL halinde olmayacak.

Avustralya indirilebilir içeriği Avustralya’nın seride ilk kez yer aldığını ön plana çıkarıyor.

Civilization blogu Avustralya’nın fanlar tarafından en çok istenen ırk olduğunu ve sonunda oyuna kazandırdıklarını belirttiler.

Avustralya ırkına ve Orta çağ Avustralya Kral’ını oynadığınız senaryolarına sahip olmak yalnızca 5$.Bahsettiğimiz Orta Çağ Avustralya senaryosu 60 turluk savaşsız bir oyun.Oyunda amaç Avustralya’nın doğal kaynaklarını ve topraklarını keşfederek koloninizi güçlendirmek ve harika bir rekabet olacağına dair hiç bir şüphe yok.Kazandığınız altınlar oyunda sizin puanınız olacak.