CoD: Black Ops Cold War's Zombies İle İlgili Ayrıntılar Sızdırıldı

CoD: Black Ops Cold War's Zombies İle İlgili Ayrıntılar Sızdırıldı

CoD: Black Ops Cold War's Zombies hikayesi, Call of Duty Sezon 6'daki son bir haritayla sona erecek. Treyarch Studios oyun ile ilgili bazı belirsiz ayrıntıları attığı tweet ile açıklığa kavuşturuyor. Tweete buradaki linkten ulaşabilirsiniz

Tweet, oyuncuların Black Ops Cold War kampanyasını oynamışlarsa aşina olacakları bir görüntü gösteriyor. Fotoğraftaki büyük bina, Woods ve Bell'in Soğuk Savaş Operasyonu Redlight, Greenlight görevinde sızmak için çalıştığı Ukrayna'daki Sovyet askeri eğitim tesisi olarak göze çarpıyor. 

Resmin üzerine “Weaver, burası burası. Burada durmalıyız. -Ravenov” yazan bir not var.

Treyarch, bu yeni harita konumunu açıklamanın yanı sıra sosyal medyada iki teaser daha yayınladı. Treyarch'ın Instagram'ında kasa kapısına benzeyen bir şeyin benzer siyah beyaz bir fotoğrafı var.

Bu görüntünün başlığında “Kravchenko özel bir geçit açmayı planlıyor. Onu bulmaya çalışıyorlar” yazıyor. 

Facebook'ta başka bir siyah beyaz görüntü, Dark Ether'e portalı açmak için kullanılan Cold War's Die Maschine haritasındaki makineye benzeyen bir cihazı gösteriyor.

Fotoğrafta, “Omega'nın bir sonraki operasyonu zaten devam ediyor. Aylardır inşa ediyorlar.” yazıyor.

Black Ops Cold War'un Zombies hikayesi, CIA'in Requiem araştırma ekibi, tüm Dark Aether portallarından ve zombi kaosundan sorumlu olan Omega Grubunu durdurmak için çalışırken sürekli bir kovalamaca oldu. 

Bu notlar muhtemelen Requiem'in şimdi Omega'nın Ukrayna eğitim tesisinde daha da büyük bir portal açmasını durdurmak için bir yarışta olduğunu gösteriyor, çünkü hikaye ipuçları Omega'nın Karanlık Aether'de yaşayan bir canavarın gücünü yakalamaya ve kullanmaya çalıştığını ima ediyor.