Contra: Operation Galuga, konsollarda ve PC’de piyasaya sürüldü.

Contra: Operation Galuga, konsollarda ve PC’de piyasaya sürüldü.


Konami Digital Entertainment ve WayForward bugün, Contra: Operation Galuga adlı yeni ve yenilikçi Contra serisinin bir bölümünün artık Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Steam’de dijital olarak mevcut olduğunu duyurdu. Oyunun acımasız aksiyonunu gösteren epik başlatma fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Kontra: Operation Galuga, 1980’lerin NES versiyonu Contra oyununun yenilenmiş, gözden geçirilmiş ve yeniden doğmuş bir güncellemesidir. Oyuncuları Galuga takımadalarına götüren Contra: Operation Galuga, Kontra askerleri Bill Rizer ve Lance Bean (ve diğer savaşçılar) liderliğindeki elite komandoları kontrol ederek “Red Falcon” adlı bir terörist grupla savaşmalarını gerektirir. Oyuncular, yanan ormanlardan, karlı dağlardan, garip uzaylı sığınağına ve daha fazlasına koşarak, zıplayarak ve ateş ederek kült silahların çeşitliliğini kullanacaklar.

Oyun deneyimi modern çağa uygun bir şekilde güncellendi; detaylı, efekt dolu grafiklere, etkileyici seslendirme kadrosuna (Bill Rizer’ı oynayan Steve Blum, Lance Bean’i oynayan Alejandro Saab, Ariana’yı oynayan Angelite Esperance ve Lucia’yı oynayan Kira Buckland dahil) ve patlayıcı soundtrack’e sahiptir.