Crysis Remastered'in İlk Defa En Yüksek Grafiklere Sahip Hali Yayınlandı

Crysis Remastered'in İlk Defa En Yüksek Grafiklere Sahip Hali Yayınlandı

 

2007 yılının grafiksel anlamda en gerçekçi ve en zor oyunlarından biri olan Crysis, PC donanımlarını bir kez daha test etmek için geri döndü.

Crytek, bu yılın başlarında Temmuz ayında piyasaya sürülen çok etkileyici bir Switch portu da dahil olmak üzere, remaster'ın konsollarda nasıl görüneceğini göstermiş olsa da, Crysis Twitter'daki son gönderi ile daha fazla detay paylaştı.

 

 

Bunun hemen ardından ise hayranlar, orijinal oyunda aynı manzaranın ekran görüntülerini yayınladı.

Yayınlanan ekran görüntülerinin hayran tepkisine yol açmasından ve remaster'ın geçici olarak ertlendiğini açıkladığından bu yana oyun açıkca çok yol kat etmiş olsa da, bu tweet için oyuncuların yorumu çok farklı. Bazıları renk şemasını orijinal versiyondan çok daha doygun olduğu için eleştirirken, diğerleri de bunu en yüksek grafik ayarlarında çalışan daha yeni sürümlerle karşılaştırdı.

Tabii ki, Crytek'in orijinal Crysis ile yapabileceği çok şey var, çünkü proje sadece yeniden düzenleme ve tam yeniden bir yapım değil. Bugünlerde hem grafiksel gerçekçilik hem de donanım talepleri için keskin bir rekabet var.

Crysis Remastered, Switch'te çoktan yayınlandı ve 18 Eylül'de PC (Epic Games Store aracılığıyla), PS4 ve Xbox One'a gelecek. Crysis'in itibarı düşünüldüğünde, sistem gereksinimleri şaşırtıcı derecede makul.