Crystal Dynamics, Lara Croft’in yeni görünümünün kesin olmadığını belirtti

Crystal Dynamics, Lara Croft’in yeni görünümünün kesin olmadığını belirtti

Son zamanlarda Crystal Dynamics, Tomb Raider serisinin resmi web sitesini yeniden başlattı ve Lara Croft’un yeni bir görünümünün işareti olarak algılanan yeni bir resim yayınladı, ancak daha sonra ekip, bu durumun karakterin yeni bir görünümünü zorunlu olarak yansıtmadığını açıkladı.

Yeni resmi Tomb Raider web sitesinin açılmasıyla birlikte, bir tür bulmaca sayesinde Lara Croft’un yayınlanmamış bir resmi de ortaya çıktı ve “tek bir Lara Croft” olarak tanımlandı, çünkü ana karakterin yeni klasik yüzünü temsil ettiği gibi, reboot üçlemesinden sonra olgunluk dönemine ulaşmış gibiydi.

Ancak Crystal Dynamics ekibi İspanyol Vandal dergisiyle yaptığı röportajda, görüntülediğimiz şeyin Lara’nın yeni bir görünümünü zorunlu olarak temsil etmediğini belirtti, çünkü onu şu anda geliştirilen oyunda görebileceğiz ve bu yüzden farklılık gösterebilir.

Ekip, şu anda Amazon Game Studios ile ortaklaşa üzerinde çalıştıkları oyundaki yeni Lara Croft’u henüz tanıtmaya hazır olmadıklarını bildirdi.

Resmi olarak onaylanan tek şey, yeni Tomb Raider’ın Unreal Engine 5 üzerinde geliştirildiği ve geliştiricilerin serinin köklerine sadık kalmayı ve “oyuncuları keşif yapan, zor bulmacaları çözen ve birçok düşmanla yüzleşen oyuncuları ödüllendiren bir ortama” taşımayı hedeflediğidir.