CS: GO Güncellemesi ile Gelen Değişiklikler

CS: GO Güncellemesi ile Gelen Değişiklikler

CS: GO Güncellemesi

CS: GO Güncellemesi

En son CS: GO güncellemesiyle ilgili ayrıntılarılara göz atalım. Yeni silahlar ve haritalar veya oyunun ana cephaneliğine önemsiz gibi görünen ince ayarlar olsun, güncel kalmak bu rekabetçi FPS’ye hükmetmenin anahtarıdır.

Counter-Strike: Global Offensive, diğer esporlar gibi güncellenmiyor. Diğer oyunlar her küçük değişikliği haftalarca test ederken veya gelen güncelleme ile oyunlarda büyük değişiklikler gerçekleşirken, CS: GO’nun değişiklikleri öyle incedir ki, günden güne geldiğini bile fark etmeyebilirsiniz. Bunu fark etmenize yardımcı olmak için, bu yazıda en son CS: GO güncellemelerine göz atacağız.

CS: GO’nun en son sürümü 14 Ağustos’ta piyasaya sürülmüş ve ufak tefek değişiklikler, Breach ve Seaside haritalarında bazı değişiklikler yapmıştır.

Berlin 2019
“Berlin 2019 Viewer Pass” ve “Berlin 2019 Viewer Pass + 3 Souvenir Tokens” satın alınabilir. Gelirlerin % 50’si StarLadder Berlin Major’a katılan oyunculara ve organizasyonlara gidiyor.

Viewer Pass ile şunları elde edersiniz:

 – Yükseltilebilir bir Berlin 2019 Event Coin
 – Berlin Pick’Em Challenge’a Erişim
 – Etkinlik süresince sınırsız takım grafiti
 – Steam.tv ekibi yeteneği
 – Berlin 2019 Souvenir Packages’e Erişim
 – Tamamen yeni Viewer Pass Görevleri
 – Ek Souvenir Tokens satın alabilme
 – Takım ve oyuncu imza etiketleri satın alabilme

Çeşitli
 – Saatin geriye atlayabileceği adanmış sunucu sistemlerini hesaba katan müşteri paketlerinin işlem süresi için gelişmiş hesaplama
 – StatTrak silahlarıyla ölümler puanlandığında optimize edilmiş müşteri tarafı işlemleri

Harita
 – Breach en son Atölye sürümüne güncellendi.