Cyberpunk 2077'nin Haritası Sızdırıldı

Cyberpunk 2077'nin Haritası Sızdırıldı

 CD Projekt Red'in geliştirmekte olduğu açık dünya rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'nin çıkışı için henüz net bir tarih verilmedi. Bu yıl çıkmamasına rağmen en çok konuşulan oyunlardan biri olan Cyberpunk 2077, PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Stadia, Xbox One ve PC platformu için CD Projekt Red tarafından yayınlanacak. 

 Bir süredir geliştirilmeye devam edilen Cyberpunk 2077'nin geçtiğimiz saatlerde oyun içi haritası sızdırıldı. Sızdırılan harita küçük görünsede zaten CD Projekt Red tarafından  yapilan açıklamalarda haritanın küçük olacağı önceden belirtilmişti. Geliştirici ekip haritanın küçü olmasına şaşırmayın haritayı çok fonksiyonelli yaptıklarını yani dikey olarakta kullanabileceğimizi belirtti. Buda demek oluyorki birçok binanın giriş çıkışları olacak. 

 Oyundaki şehir düzenlemesine yardımcı olan şehir planlama uzmanı daha gerçekçi kılmak adına harita üzerinde oynamalar yaptığı söyleniyor. Kopyala yapıştir bir şehir düzenlemenn aksine haritadaki her noktanın bir hikayesinin olacağı yani her noktanın ozgün olacağı belirtilti. Harita ile birlikte aynı zamanda 3 adet oyun içi görselinin olduğu kartpostalda sızdırıldı.