Cyberpunk 2077 1.2 Yaması Mart Ayına Ertelendi

Cyberpunk 2077 1.2 Yaması Mart Ayına Ertelendi

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yayınlamayı planladığı 1.2 yamasını ertelediğini açıkladı. Yayınlanan tweet'lerde stüdyo, Cyberpunk 2077 için yayınlanacak olan yamanın yayınlanması için biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğunu açıkladı.

Stüdyo, “Yama 1.2, önceki yayınladığımız güncellemelerin çok ötesinde” diyor. “Çok sayıda genel kalite iyileştirmesi ve düzeltmesi üzerinde çalışıyoruz ve gerçekten beğenmeniz için hala yapmamız gereken işler var. Bunu düşünerek, yamayı Mart ayının ikinci yarısında yayınlamayı hedefliyoruz.”

Yayınlanacak bu güncelleme daha önce Şubat ayı içinde yayınlanması düşünülüyordu ancak Mart ayına ertelenmesi ile bir aylık bir gecikme yaşanacak.

 

Stüdyo, “Paylaşmaktan hoşlandığımız haberler değil, ancak bu güncellemeyi doğru bir şekilde yayınladığımızdan emin olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı. “Tarih yaklaştıkça daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin. Sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.”

Cyberpunk 2077, hayranların tepkisine neden olan çok sayıda hatayla birlikte çok sıkıntılı bir lansman yaptı. Stüdyo, sorunları bir dizi yama ile çözeceğine söz verdi.