Cyberpunk 2077, 4K ve Işın İzleme İçin Daha Ayrıntılı PC Özellikleri Yayınlayabilir

Cyberpunk 2077, 4K ve Işın İzleme İçin Daha Ayrıntılı PC Özellikleri Yayınlayabilir

CD Projekt Red, geçtiğimiz günlerde açıklanan Cyberpunk 2077 PC özelliklerinin pek çok soruyu cevapsız bıraktığını biliyor.

Cuma günü, Cyberpunk 2077 hakkında bir dizi yeni ayrıntı paylaşıldı. Bir geliştirici akışındai CD Projekt Red, oyunun çeşitli çetelerine ve Night City'e ait yeni bir bakış paylaştı.

Ayrıca geliştirici nihayet oyunun PC gereksinimlerini açıkladı, ancak her birinin hedeflediği çözünürlük veya kare hızını belirtmeden yalnızca minimum ve önerilen olmak üzere iki set donanım bileşeni yayınladı. Bu, Cyberpunk 2077'nin ışın izleme destekli en büyük oyunlardan biri olduğu gerçeği göz önüne alındığında özellikle şaşırtıcı bir ihmal yapılmıştı ve çoğu, bu fragmanlarda görülen görsel kaliteyi ne tür özelliklerin sunabileceğini haklı olarak merak ediyordu.

CDPR'nin topluluk lideri Marcin Momot, bu daha ayrıntılı spesifikasyonlara olan ihtiyacı kabul etti ve geliştiricinin 4K ve ışın izleme kurulumları için spesifikasyonları “yayınlamaya çalışacağını” söyledi.

 

Aynı zamanda akışın bir parçası olarak CDPR, oyunun hikayesinin The Witcher 3'ten daha kısa olacağını da açıkladı, çünkü kısmen ikincisini oynayan birçok kişi oyunu hiç bitimedi.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.