Cyberpunk 2077 Baştan Sona Oynanabilir

Cyberpunk 2077 Baştan Sona Oynanabilir

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Gamescom 2018’in en iyi oyunlarından biriydi diyebiliriz. Geliştirici CD Projekt Red’den öğrendiğimize göre, RPG’nin demo görüntüsünü göstermek için “henüz hazır değil”. Ama tamamlanmamış bir versiyonu şimdi baştan sona oynanabilir gibi görünüyor.

Engadget (IGN) tarafından bildirildiğine göre, oyunun yapımcısı Richard Borzymowski bu oynanabilir yapının nihai varlıklar olmadığını ve henüz oyun testi yapılmadığını söylüyor. Fakat altı yıllık bir çalışmadan sonra, uzun bir sessizlik büyüsü, heyecan ve beklenti dalgası ile bu oyunun gelişiminde bir dönüm noktasıdır diyebiliriz.

Borzymowski, “Bütün şüphelerinize cevaplar veriyor. Harika hissettiriyor.” diyor.

Borzymowski ayrıca Engadget’de Night City‘nin Philip K. Dick ve Ridley Scott’ın Bladerunner’ı gibi en belirgin etkilerini oynadığını söylüyor. Yine de bir gündüz ve gece döngüsünde inşa etmek, oyunun ayarının karanlıkta olduğu gibi güneş ışığında da göz alıcı olması gerektiği anlamına geliyordu.

Borzymowski, “Bu bizim için geceden daha büyük bir meydan okumaydı ve biz de bunun üzerine gitmeyi ve gün ışığında bir fragman yapmayı seçtik, bu da bizi daha da zorladı.” diye açıklıyor. Cyberpunk 2077’nin bir dizi türe özgü etkiden ilham alırken, kuruluşun karşısındaki tipik bir öykü hikayenizin olmadığını da ekliyor.

“Her zaman kişisel tutmak istiyoruz. Dünyayı kurtarmaya dair bir hikaye anlatmak istemiyoruz. Sistemi temelde yok etmek istemiyoruz…Bu sadece cyberpunk klişesinden bir parça değil.”