Cyberpunk 2077 devam filmi eşsiz bir “film ve oyun birleşimi” vaat ediyor.

Cyberpunk 2077 devam filmi eşsiz bir “film ve oyun birleşimi” vaat ediyor.

CDPR şirketi, Cyberpunk 2077 devam oyunu için sinematik sahnelerin baş tasarımcısını arıyor. İlginç olan, franchise’ın ikinci oyununun “film ve oyunun benzersiz bir birleşimini” sunması gerektiği ve görsel tasarımı yeni bir seviyeye çıkaracağı.

İş ilanına göre, gelecekteki ekip sinematik sahnelerin oluşturulmasına odaklanacak. Burada hareket yakalama, endüstrisinin en iyi animasyonu ve diğer görselleştirme yöntemlerini birleştirmek için çalışacaklar ve gerçekten şaşırtıcı bir şey yaratmaya odaklanacaklar.

Benzersiz bir film ve oyun birlikteliği sunan yüksek etkileşimli sinematik sahneler, animasyon ve hareket yakalama kütüphanelerinin kullanımıyla.

Bu, endüstrinin ilerlemekte olduğu tamamen yeni bir alana benziyor. Hideo Kojima, Physint ve OD gibi sinematografik unsurlara ağırlık verecek oyunları, hem PlayStation hem de Xbox ile ilişkili olacak şekilde daha önce duyurdu.

Ayrıca, söylentilere göre gelecekteki Death Stranding 2, Decima motoru sayesinde hayal ile gerçek arasındaki sınırları silmek için var olacak. Genel olarak, oyun sunumunun önümüzdeki yıllarda büyük bir sıçrama yapmasını bekliyoruz.

Ayrıca, iş ilanında hikaye sahneleri için tamamen farklı bir yolun işaretleri var. Orijinal oyunda onlar birinci şahıs perspektifinden gösterilirken, bu oyunda belki de üçüncü şahıs perspektifinden sahneler gösterilecek, bu da oyun içindeki deneyimi farklı bir şekilde ele almamızı sağlayacak.