Cyberpunk 2077, Gelecekte Yeni İçeriklerle Güncellenebilir Miydi?

Cyberpunk 2077, Gelecekte Yeni İçeriklerle Güncellenebilir Miydi?

Cyberpunk 2077’nin yeni içerik desteği resmi olarak 2.1 güncellemesiyle sona erdi, ancak Phantom Liberty’in piyasaya sürülmesiyle birlikte, Yönetmen Gabe Amatangelo, ileride ilginç fikirler ortaya çıkarsa, yeni içerik olasılığını dışlamadı.

Son röportajında Cyberpunk 2077 yöneticisi, ekibin yeni projelere geçtiği bir süre zarfında, oyun için olası yeni içerik olasılığının tamamen kapatılmadığını belirtti, ancak onu görmek çok zor olacak.

Gelecekte belki yeni küçük şeyler ortaya çıkabilir, her şey devamın üzerindeki çalışmalara nasıl gittiğine ve iyi fırsatların ortaya çıkıp çıkmadığına bağlıdır.

Genel olarak, geliştiricilerden birinin oyuna yeni içerik olarak eklemeyi düşündüğü ilginç fikirler ortaya çıkarsa, Cyberpunk 2077’ye uygulanabilir.

Durum karmaşık çünkü oyun üzerindeki çalışma aslında sona ermiş durumda ve şirket birkaç başka projeye çok meşgul, ancak bu oyunun önemi dikkate alındığında, belki yeni bir şeyler ortaya çıkabilir, belki de gelecek bir devam oyununa bir köprü veya giriş olarak.