Cyberpunk 2077 Geliştiricileri, Evrenin Orijinal Yaratıcısına İşbirliği İçin Teşekkür Etti.

Cyberpunk 2077 Geliştiricileri, Evrenin Orijinal Yaratıcısına İşbirliği İçin Teşekkür Etti.

CD Projekt RED’in Cyberpunk 2077 oyununun karanlık, acımasız ve hatta zaman zaman aşırı derecede kasvetli hikayesi, Mike Pondsmith’in Cyberpunk 2020 masaüstü rol yapma oyunu temelli benzersiz bir dünyaya dayanıyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü masaüstü oyun tasarımcısı Pondsmith, kendisinin 69. yaş gününü kutladı ve bu vesileyle CD Projekt RED ekibinden ayrı bir tebrik aldı. Polonyalı geliştiriciler, Pondsmith’e düşünceli bir kiberpunk evreni yaratma ve Cyberpunk 2077’nin geliştirilmesinde yardımcı olma için teşekkür ettiler.

Mike Pondsmith, CD Projekt RED’in senaristleriyle birlikte Cyberpunk 2077 dünyasını doldurmak için çalıştı. Ayrıca orijinal dünyadan bazı önemli olayların yorumlanması konusunda geliştiricilere aktif olarak danışmanlık yaptı.

Heyecanınız, yaratıcılığınız ve geleceği şekillendirme vizyonunuz hepimizi ilham verdi. Cyberpunk’un geleceğini birlikte oluşturma yolunda size nice yıllar dileriz!

— CD Projekt RED temsilcileri resmi sayfalarında yazdı.

Stüdyo başkanı Adam Badowski de Pondsmith’in Cyberpunk 2077 oyun evrenine yaptığı büyük katkıyı vurguladı. Geliştiriciye göre, Pondsmith ekibi hayal gücünü geliştirmekte ve kiberpunk atmosferini sergilemekte yardımcı oldu.