Cyberpunk 2077 Hakkında Yeni Haber Var

Cyberpunk 2077 Hakkında Yeni Haber Var

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Bu yıl Cyberpunk 2077 hakkında daha fazla bilgi edinmemizi umut eden küçük bir ışık parlaması var gibi. Cyberpunk 2077 geliştiricisi CD Projekt Red geçen hafta söylentilerin ardından Haziran ayında E3 2018’e katılacağını doğruladı.

“Evet, biz listeyiz; – https://www.e3expo.com/participating-companies. Fakat bizden başka bir açıklama yok” dedi.

Geçen hafta, E3 2018 için “Katılımcı Şirketler” listesinin CD Projekt Red’i içerdiği keşfedildi. Bu bazılarının, stüdyonun Los Angeles’taki büyük oyun programında Cyberpunk 2077’yi bir şekilde gösterip konuşmak için planları olabileceğine inanmasına yol açtı. Oyun hakkında resmi bir şey duyduğumuzdan beri geçen yıllar göz önüne alındığında, insanlar bu gelişme konusunda anlaşılır bir şekilde heyecanlandılar.

Bununla birlikte, “Katılımcı Şirketler” listesinde yer alan CD Projekt Red’in adı, stüdyoda Cyberpunk 2077 ya da diğer oyunlardan herhangi birinde paylaşılacak herhangi bir haberin bulunması anlamına gelmiyor. CD Projekt Red’in iş ortaklarıyla görüşmek için E3’e katılıyor olabilir.

Ocak ayında Cyberpunk 2077 Twitter hesabı dört yıl içinde ilk kez aktif hale geldi ve bazıları çok beklenen oyun hakkındaki haberlerin yakında gelebileceğini düşünüyordu. Çıkış için önümüzdeki yıla atıfta bulunan bir tanıtım videosu ile oyun ilk olarak 2012’de duyurulmuştu. Ama oyun gelişimi ile ilgili herhangi bir haber uzun süredir beklenmektedir.

CD Projekt Red; Cyberpunk 2077’ye ve Gwent’in devam eden desteğine ek olarak 2017-2021 aralığında başka bir AAA RPG yayınlamayı planlıyor. CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 hakkında sıkı bir ağızla durarak hiç bir açıklama yapmadı.

Cyberpunk 2077 platformları henüz açıklanmadı, ancak stüdyo “muhtemelen” Xbox One, PS4 ve PC‘ye geleceğini söyledi.

Kaynak: 1