Cyberpunk 2077, Lenovo Legion Y70 akıllı telefonunda başlatıldı.

Cyberpunk 2077, Lenovo Legion Y70 akıllı telefonunda başlatıldı.

Cyberpunk 2077 — açık dünya üzerine inşa edilmiş en talepkâr oyunlardan biri, PC ve konsollarda mevcut, ama görünüşe göre Android cihazların bazıları oyunu kabul edilebilir performansla çalıştırabilecek bir noktaya gelmiş görünüyor.

Pixel Gamer 4K’nın X/Twitter’da belirttiğine göre, CD Projekt Red’in açık dünya oyunu Lenovo Legion Y70 ile Snapdragon 8+Gen 1 Adreno 730 işlemcisi üzerinden Mobox emülatörü aracılığıyla 720p çözünürlük ve yüksek ayarlarla çalışabiliyor. Performansın genellikle zayıf olmasına ve birçok görsel sorunun bulunmasına rağmen, Cyberpunk 2077 gibi bir oyunun mobil cihazda çalıştığını görmek gerçekten etkileyici.

Cyberpunk 2077’nin güçlü Android cihazlarda çalıştığını görmek neredeyse komik, çünkü kesinlikle PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde çalıştığında daha iyi bir performans sergiliyor. CD Projekt Red tarafından geliştirilen oyun, 2020’nin sonlarında başarısız bir çıkıştan bu yana, başarıyla desteklenerek tamamen değişti ve geçen yılın sonunda Phantom Liberty genişlemesiyle tamamlandı.