Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Para İadeleri Yapılacak

Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Para İadeleri Yapılacak

CD Projekt Red'in uzun zamandır beklenen oyunu Cyberpunk 2077, geçtiğimiz günlerde nihayet piyasaya sürüldü. Ancak son gelişmelerle birlikte oyun PlayStation Store'dan kaldırıldı ve kullanıcılara geri ödeme yapılacak. Eğer oyunun dijital versiyonunu satın aldıysanız, paranızı geri almak çok daha kolay olacak.

Cyberpunk 2077, PlayStation Store'da aradığınızda artık görünmüyor ve Sony, oyuncuların sürümün dijital sürümü için para iadesi talep etmeleri için bir bağlantı paylaştı. Bu hem PS4 hem de PS5 mağazaları için geçerli olacak.

 

Oyuncular Cyberpunk 2077'nin konsollarda kalitesiz sürüm durumunu keşfetmeye başladığında, geliştirici CD Projekt Red, Sony ve Microsoft'un geri ödeme yapabileceklerini önerdi; ancak, sonunda bu şirketlerle anlaşmanın yapılmadığı ortaya çıktı  ve şirket kısa bir süre içerisinde para iadesi için PlayStation ile iletişime geçmeyi önermeyi bıraktı. Ancak Microsoft, Xbox sürümünü dijital olarak satın alanlara kapsamlı geri ödeme teklif ediyor. 

Bu durum Sony için oldukça nadir gerçekleşen bir olay. Daha önce benzer durumlarda para iadeleri yapılmıştı, ancak bu boyuttaki bir  oyunda bunun gerçekleştiğini görmek nadirdir. Aynı şekilde, teknik olarak kusurlu olan bazı oyunlar PlayStation Store'da bulunmaya devam ediyor.

 

Şu an itibariyle oyun Xbox One dahil Xbox konsol ailesinde hala mevcut. Ancak oyunu Best Buy'dan satın aldıysanız, para iadesi alabilirsiniz.