Cyberpunk 2077 Yaratıcıları Oyun İçindeki En Popüler Taşıtları Açıkladı

Cyberpunk 2077 Yaratıcıları Oyun İçindeki En Popüler Taşıtları Açıkladı

CD Projekt RED’in ses getiren oyunu Cyberpunk 2077’nin uzun süreli destek çalışmaları bu yıl resmi olarak sona erdi. Geliştiriciler, oyunun durumundan memnun olduklarını ve daha fazla yama planlamadıklarını belirtti. Ancak bu, yazarların stüdyo için önemli olan bu projeyi hızlıca unutabilecekleri anlamına gelmiyor. Yeni bir yayında oyuncuları Night City sokaklarına geri dönmeye ve en sevdikleri taşıtlarını anlatmaya davet ediyorlar.

CD Projekt RED’den alınan istatistiklere göre, oyuncuların neredeyse eşit oranda lüks arabalar ve spor motosikletlerle seyahat etmeyi tercih ettikleri ortaya çıktı. Ancak motosikletlerin oyun içinde biraz daha popüler olduğu belirtiliyor. Muhtemelen bu, onların yüksek manevra kabiliyeti ve hızıyla ilgilidir.

Cyberpunk 2077’de en popüler taşıt araçları ise Rayfield Aerondight arabası ve spor motosiklet Yaiba Kusanagi CT-3X olarak belirlendi. Hikaye genişletme paketi Phantom Liberty yayınlandığından bu yana oyuncuların her iki taşıt türünden de 1 milyondan fazla birim satın aldığı bildirildi. Bu, onları DLC’nin piyasaya sürülmesinden bu yana en çok satılan araba ve motosiklet haline getirdi.