– Cyberpunk 2077’de 18 Oyunculu Çok Oyunculu Modun Eklenmesi Üzerine Çalışan İlgili Kişi

– Cyberpunk 2077’de 18 Oyunculu Çok Oyunculu Modun Eklenmesi Üzerine Çalışan İlgili Kişi

Cyberpunk 2077’in resmi piyasaya sürülmesinden uzun bir süre önce, CD Projekt RED stüdyosundan geliştiriciler oyunda kapsamlı bir çevrimiçi modun olacağını vaat etmişlerdi. Oyuna verilen birkaç yıl süren destek, büyük güncellemeler ve hikaye ekleri sonrasında, oyunun birçok yönü yeniden düzenlendi ve iyileştirildi, ancak yaratıcılar henüz çevrimiçi modu geri getiremediler. Bu sorunu ele alan bir hayran, Cyberpunk 2077’ye 18 oyuncuya kadar tam çok oyunculu bir mod eklemeyi amaçlayan CyberMP takma adını kullandı.

CD Projekt RED’in fikrini hayata geçirmeye karar veren kullanıcı CyberMP, yaklaşık bir yıldır özel bir modifikasyon üzerinde çalışıyor. Modunun amacı, Cyberpunk 2077 dünyasına özgür keşif imkanı, ortak görevlerin tamamlanması ve çeşitli işbirlikçi etkinliklere katılma imkanı sunan tam teşekküllü bir çok oyunculu modun eklenmesidir. Onun çalışmasının sonucunu şimdiden görebiliriz, modifikasyonun alfa testi yakın zamanda yapıldı ve oyunculara açık dünyada etkileşim imkanı sundu.

Çok oyunculu pre-alfa sürümü:

2’e 2 ölümcül dövüş modu:

Hayran projesi için elde edilen sonuç etkileyici görünüyor. Çok oyunculu mod için çok şey yapıldı, ancak ilerisi için daha fazla çalışma gerekiyor. Yazar bile modun açık erişime ne zaman çıkacağına dair tahmini bir tarih vermek için henüz hazır değil, çünkü ağ bileşenini daha iyi optimize etmeli ve cilalamalıdır.