Cyberpunk 2077’deki CDPR’in Zorlu Yolculuğu Yüksek Bir Notla Sonuçlandı, Ancak Küçük Güncellemeler Olabilir

Cyberpunk 2077’deki CDPR’in Zorlu Yolculuğu Yüksek Bir Notla Sonuçlandı, Ancak Küçük Güncellemeler Olabilir

Cyberpunk 2077 için yeni bir güncelleme olan 2.12 yayınlandı ve oyuna çeşitli düzeltmeler ve küçük düzenlemeler getirdi. Ancak artık bu tür şeylerin daha az yaygın hale gelmesi bekleniyor. CD Projekt Red’in dikkati artık serinin devamı olan oyuna odaklanmış durumda. Geliştirme müdürü Gabe Amatangelo’nun söylediğine göre, oyunun geliştirilmesi “tamamlandı”.

Game File röportajında, 2021 yılının ortasında bu göreve getirilen ekip lideri, projenin o zamana kadar tamamlandığını açıkladı. O dönemde, oyun eleştirilere ve güncellemelere açık hale gelmişti ve Amatangelo, Cyberpunk 2077’nin bugünkü haline gelmesini sağlamak için yapılan değişikliklerin kağıt üzerinde çok kolay olduğunu vurguladı.

“2.0 sürümüne giderken yaptıklarımızın birçoğu, bunun bu dünyada nasıl çalışması gerektiğini anlamakla ilgiliydi. Eğer bu dünya içinde çalışması gerekiyorsa, neden çalışmıyor? Ve olabildiğince çok sorunu çözmeye kararlıyız: yapay zeka, polis sistemi ve V’in yaşadığı veya yaşamadığı diğer olaylar,” diye açıkladı.

Gelecekteki güncellemeler konusunda Amatangelo, Cyberpunk 2077 üzerindeki çalışmaların “tamamlandığını” açık bir şekilde belirtti. Ancak gelecekte neler olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz değil mi?

“Biz tamamladık. Ama muhtemelen ileride ek bir şeyler olabilir, çünkü bazen işlerle uğraşırken bazı harika şeyler veya kolay entegre edilebilecek şeyler keşfetmekteyiz. Veya bazı geliştiricilerin boş zamanları olabilir,” diye ekledi.

Cyberpunk 2077, önceki ve mevcut nesil konsollarda ve PC’de mevcutken, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty sadece PS5, Xbox Series ve PC’de bulunuyor.