Cyberpunk 2077’deki Oyuncular, CD Projekt Red’in Detaylara Verdiği Özeni ve Yeni Özellikten Çok Etkileniyor

Cyberpunk 2077’deki Oyuncular, CD Projekt Red’in Detaylara Verdiği Özeni ve Yeni Özellikten Çok Etkileniyor


Bugün Cyberpunk 2077 oyunu için 2.11 yaması çıktı. Güncellemenin mevcut hataları düzeltmesi gerektiği gibi, geliştiriciler aynı zamanda oyuna aracı canlı olarak boyama özelliği ekledi.

Ancak, oyun dünyasının detaylarına gösterilen özenle, oyuncular bir garajda araç boyama seçeneği bulunan diğer oyunlardan farklı bir yaklaşım olduğunu görebilir.

Çünkü araçların canlı renklendirme teknolojisi oyun içi Rayfield şirketi tarafından geliştirildiğinden, bu özellik yalnızca Rayfield araçları için kullanılabilir.

Rayfield, Cyberpunk evreninde hayali bir araç üreticisidir. Rayfield, iki otomobil modeli (Aerondight ve Caliburn) ve bir uçak (Excalibur) piyasaya sürmüştür. Bu nedenle, oyunda yalnızca bu özel boyayıcı olan “CrystalCoat” adı verilen üç araç bulunmaktadır. Yama notlarında, şu anda yalnızca Rayfield araçlarında kullanılabilir olduğu belirtilir. Bu, gelecekteki güncellemelerde diğer üreticilerin araçlarının benzer özelliklere sahip olabileceğine bir işarettir.

Ayrıca, kullanıcılar eğer araç çok hasar görürse, CrystalCoat’un çalışmaya son vereceğini keşfetmişlerdir.

Diğer oyunlarda oyuncuya sadece araç rengini değiştirme özelliği verilirken, Cyberpunk 2077 oyunculara bu teknolojinin bir parçası olduğunu ve sadece araç rengini değil, bunun aynı zamanda bir teknoloji olduğunu hatırlatıyor.