Cyberpunk 2077’un devam filmi üzerinde yıl sonuna kadar 80 kişi çalışacak.

Cyberpunk 2077’un devam filmi üzerinde yıl sonuna kadar 80 kişi çalışacak.

Cyberpunk 2077’nin devamının hala kavram aşamasında olabileceği, ancak CD Projekt’in bu yılın ilerleyen dönemlerinde üretimi artırmayı ve yeni oyun için çoklu oyuncu seçeneklerini düşünmeyi planladığı söyleniyor.

Bunun hakkında CD Projekt’in ortak genel müdürleri Adam Badowski ve Michal Nowakowski Reuters’a verdiği röportajda bilgi verdi. Badowski, Cyberpunk 2077’nin devamının halen “Orion” kod adını taşıdığını ve henüz aktif bir geliştirme aşamasında olmadığını belirtti.

Yine de Badowski, CD Projekt’in 2024 yılına kadar devam oyunu için 80 kişiyi işe almayı planladığını söyledi. Bu, geliştiricinin devam oyununun ön üretim aşamasından çıkmasını beklendiğini gösteriyor.

Nowakowski, devam oyunu için çoklu kullanıcı seçeneklerini “düşündüklerini” belirtti, ancak detaylara girmeden. Bu, Orion’un sonunda sıkı tek oyunculu bir rol yapma oyunu yerine Cyberpunk 2077’nin çoklu kullanıcı tarafını içerebileceği anlamına geliyor.

Badowski son olarak CD Projekt’in oyun üretimini “daha iyi kontrol ettiğini” ve Cyberpunk 2077 ile karşılaşılan premiere benzeri bir durumu “önleyeceğini” belirtti.