Cyberpunk: Edgerunners’a Masaüstü Oyunu Geliyor

Cyberpunk: Edgerunners’a Masaüstü Oyunu Geliyor

2021 yılında R. Talsorian Games ve Monster Fight Club Cyberpunk Red: Combat Zone’u piyasaya sürdü. Bu skirmish tarzı oyun, oyunculara karanlık bir distopik gelecekte taktiksel oynama fırsatı sunuyor. Şimdi stüdyolar, Cyberpunk Edgerunners: Combat Zone’u, Netflix’in sevilen dizisinden karakterlerle duyurdu.

Ürünün resmi sayfasına göre, Cyberpunk Edgerunners: Combat Zone, oyuncuları animasyon dizisinin başlıca karakterleri olarak tanıtıyor. Oyunun olayları, 2070 yılı karanlık geleceğinde, kiber güçlendirilmiş paralı askerlerin tehlikeli mega şirketlerle Night City metropolünde savaştığı bir dünyada gerçekleşiyor.

Oyunda hızlı tempolu savaş ve hareketlerle farklılaşan patentli [RE]action oyun sistemi kullanılıyor. Oyun alanı ölçüm bantları veya aletler yerine, saldırı ve yeteneklerin etkili menzillerini belirleyen renkli kartlar ve plastik sınırlayıcılar kullanılıyor.

Cyberpunk Edgerunners: Combat Zone, bağımsız bir oyundur, ancak Cyberpunk Red: Combat Zone ile mükemmel uyumludur.

Oyunda “Edgerunners” ve “Arasaka” olmak üzere iki tam faction bulunmaktadır.

Cyberpunk Edgerunners: Combat Zone, 24 parlak renkli akrilik karakter kartı, Night City’nin 3 boyutlu harabeleri, ana karakterlerin detaylı figürleri, zarlar, kural kitabı ve işaretçiler içermektedir.

Oyunun haber bültenine abone olursanız, “Smasher vs Becky” anıtsal (ve trajik) çarpışmayı tasvir eden “Moment” minyatürünü kazanma şansına sahip olabilirsiniz.