Daemon X Machina Epic Games'te Ücretsiz Oldu

Daemon X Machina Epic Games'te Ücretsiz Oldu

Her hafta ücretsiz oyunlari ile dikkat çekmeyi başaran Epic Games Store, 2022 yılının ilk çeyreğinde de birbirinde güzel birçok oyunu ücretsiz sunarak oyun severlerin ilgisini çekmeyi başaran bir çevrim içi oyun mağazası haline geldi.

Her perşembe günleri aynı saatte ücretsiz sunulan oyunun duyurusu Epic Games Store yetkilileri tarafından yapılmakta. Oyunu kütüphanenize ekleyebilmek için Epic Games Store'a üye olmanız gerekmektedir. İki faktörlü kimlik doğrulmayı yaptıktan sonra arama kısmına oyunun ismini yazarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz ve dilediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz. 

Daemon X Machina Nasıl Bir Oyun?

Marvelous tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir Mecha üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunudur. 13 Eylül 2019'da Nintendo Switch ve daha sonra 13 Şubat 2020'de PC platformu için piyasaya sürülen oyunun yapımcı Kenichiro Tsukuda tarafından bir devamı geleceği de belirtildi. 

Daemon X Machina, renkli ve canlı grafikleri ve tasarımıyla mecha severleri memnun edecek, tuhaf, sıra dışı ve farklı bir oyun dünyasının kapılarını aralayacak. Shoot Em Up ve üçüncü şahıs aksiyon türlerini birleştiren oyunun asıl amacı, yapay zeka ile insanlar arasındaki savaşı kedi bakış açısıyla bizlere sunuyor. 

Daemon X Machina'nın hikayesi, Dünyanın uydusu Ay'ın paramparça olup Dünya'ya düşmesiyle başlıyor. Aslında, böyle bir olayın kendisi bile bir felaket olarak  söyleyebiliriz. Ancak sorun sadece Dünya'ya düşen Ay enkazı ile ilgili değil. Enkaz ayrıca Femto adlı gizemli bir maddenin Dünya'ya gelmesine neden oldu. Femto, AI'yı dirençli hale getirirken, temas ettiği insanları da mutasyona uğratıyor. Şimdi, Dünya'da kalan insanlar kendi yarattıkları makinelerle savaşmak zorundalar.

Ana görev ve diğer görevler olmak üzere Daemon X Machina'da görevler iki gruba ayrılmıştır. Ana görevler, oyuncuya sinematik bir atmosfer sunar. Diğer görevler ücretsiz olarak adlandırılır. Ücretsiz görevler herhangi bir hikaye sunmaz, genellikle bu görevleri karakterlerimizi geliştirmek ve yeni teknolojiler kazanmak için kullanırız.