Dağ Layman, kendi filmi “Yol Kenarındaki Ev” in prömiyerini boykot ediyor.

Dağ Layman, kendi filmi “Yol Kenarındaki Ev” in prömiyerini boykot ediyor.

Yakında çıkacak olan Doug Liman’ın “Edge of Tomorrow” filminin yeniden yapımı kariyerindeki en zorlu filmlerden biri oldu. Bu çoğunlukla filmin sinemalarda gösterime girmesi için uzun süre mücadele etmek zorunda kalmasından kaynaklandı. Ancak bu mücadeleyi kaybetti ve şimdi yönetmen kendi filminden vazgeçiyor.

Premiere katılmayacağım. Film muhteşem, belki de en iyisi, ve herkesi sarsacağından eminim ve belki final jeneriği sırasında izleyicileri dans etmeye zorlayacak. Ama ben orada olmayacağım” diye özetledi Doug Liman’ın boykotunu.

Yönetmenin, MGM stüdyosunu devralmasının ardından Amazon ile gayri resmi bir anlaşması vardı, eğer harika bir film çekerse, sinemalarda gösterime girecekti. Doug Liman, en iyi filmi yaptığını iddia ediyor, ancak Amazon Prime’ın ona sinemalarda gösterime girme fırsatı vermedi.

“Edge of Tomorrow” yeniden yapımı, başrolde Jake Gyllenhaal’ın yer aldığı 21 Mart’ta Amazon Prime’da yayınlanacak. Daha önce yönetmen “Bourne’un Kimliği”, “Yarının Sınırında” ve “Amerika’da Yapıldı” gibi filmleri yönetmiştir.