Daily Mail: Dakota Johnson’ın “Madam Pautina” filminin eleştirisi nedeniyle Sony patronları sinirlendi

Daily Mail: Dakota Johnson’ın “Madam Pautina” filminin eleştirisi nedeniyle Sony patronları sinirlendi

Daily Mail tarafından bildirildiği üzere, bir kaynağın verilerine göre, Sony yöneticileri, son filmi Madam Pautina‘da başrolü oynayan Dakota Johnson‘ı stüdyoya ve filmin yapımına yaklaşımına eleştirdikten sonra öfkeli.

Yayından bir kaynak, başrol oyuncusunun filmin eleştirilerini yaptıktan sonra stüdyodaki atmosferle ilgili şunları paylaştı:

“Filminin başarısız olmasını şaka konusu yapmak normaldir ve hatta Sidni Svini’nin SNL röportajında yaptığı gibi kötü eleştirilere atıf yapmak da normaldir, ancak Sony yapımcıları Dakota Johnson’ın Madam Pautina’nın başarısızlığını öngördüğünü hala anlatmasına hiç de hoşgörüyle yaklaşmıyorlar.

Her film başarı bekleyemez, ancak kötü filmlere bile çok fazla emek harcanır ve senin filminin başrol yıldızı onlara kötüleme yaparsa – bunun kötü görüneceğini düşünüyorum.” – dedi.

Muhtemelen Dakota Johnson’ın Sony Pictures ile gelecekte işbirliği yapması pek mümkün görünmüyor – ancak herhangi bir tarafın bundan pişman olacağını düşünmüyoruz.

Bu arada, neredeyse bir ay sinemalarda kaldıktan sonra, Madam Pautina filmi dünya çapında yalnızca 93 milyon dolar hasılat elde etti – bu bile filmin 100 milyon dolarlık bütçesinden daha az, pazarlama maliyetleri de cabası. Madam Pautina filminden Sony şirketine 50-70 milyon dolarlık zarar getireceği tahmin ediliyor.