Dakota Johnson “Madame Web” hakkında konuştu: “Böyle bir şeye muhtemelen tekrar başvurmayacağım”

Dakota Johnson “Madame Web” hakkında konuştu: “Böyle bir şeye muhtemelen tekrar başvurmayacağım”

Oyuncu Dakota Johnson, kötü karşılanan “Örümcek Adam” yan ürününe verdiği tepkiye dair sessizliği bozdu ve “muhtemelen bir daha böyle bir şeye girişmeyeceğini” söyledi.

“Üzgünüm, her şeyin beklenildiği gibi olduğuna şaşırmıyorum,” Johnson, “tiksinti verici” eleştirilerin onu etkileyip etkilemediği sorusuna Bustle’a verdiği röportajda dedi.

Johnson ekledi: “Filmleri çekmek çok zordur ve büyük filmlerde çekilirken – hatta küçük filmlerde de başladı, bu beni çok korkutuyor – kararlar komiteler tarafından alınır ve sanat komiteye göre yapıldığında gelişmez.”

Kariyer yolculuğuna dair konuşurken, Johnson süper kahraman filmlerinin geleceğinde yer almadığını ima etti.

“Ancak benim için bu belirli bir deneyimdi – bu filmi çekmek. Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştım. Ve muhtemelen bir daha böyle bir şeye girişmeyeceğim, çünkü bu dünyaya uymuyorum. Şimdi biliyorum. Ancak sektörümüzde bazen bir şeye imza atarsın ve sonra işin içindeyken tamamen farklı bir hal alır ve sen de öyle: “Bekar mı?!” ama bunun değerli bir deneyim olduğu söylenebilir. Tabii ki, etrafındaki her şeyin parçalandığı bir parçası olmak hoş değil, ancak bu neden yaşandığını anlamıyorum diyemem.”

Dakota Johnson’ın başrolde oynadığı, Sidney Sweeney, Isabella Merced, Celeste O’Connor ve Tahar Rahim ile birlikte oynadığı “Madam Web” filmi tam bir hayal kırıklığıydı. Yazıldığı sırada, film 80 milyon dolarlık bir bütçeyle 91 milyon dolar hasılat elde etti ve Rotten Tomatoes eleştiri derleyicisinde %12’ye düştü.