Daredevil Fortnite'a Geliyor

Daredevil Fortnite'a Geliyor

Düzenli olarak belli Süper Kahramanları oyuna ekleyen Fornite, bu hafta bir başka süper kahraman olan Daredevil'i ekliyor. Görünümler 14 Ekim 2020 tarihinde bir turnuva ödülü olarak battle royale'ye geliyor.

Epic Games resmi blogunda, “Serinin ilk kupasında – Daredevil Kupası'nda yarışarak 14 Ekim Çarşamba günü, koruyucu şeytan olun.” “Her bölgedeki en iyi takımlar, Daredevil Kıyafetini Mağazaya gelmeden önce kazanabilecekler.” açıklamasını yaptı.

 

En iyi oyuncular, hangi bölgede oynadıklarına bağlı olarak, Daredevil kıyafetini ödül olarak alacaklar. Örneğin, Avrupa'da ilk 800'de veya Batı Kuzey Amerika sunucularında ilk 500'de bitiren oyuncular Daredevil görünümlerini elde edebilecekler. İlerleyen günlerde ise bu görünümler eşya mağazasına eklenecek ve oradan satın alınabilir hale gelecek.

Daredevil Cup, Marvel Knockout Super Series'deki düzenlenecek olan dört turnuvanın ilkidir. Önümüzdeki ay 21 Kasım'da düzenlenecek olan finalden önce üç turnuva daha düzenlenecek. Dört turnuvanın hepsine eksiksiz bir şekilde katılan oyuncular ise özel bir planöre sahip olacak.

Muhtemelen yeni turnuvalar gerçekleştikçe oyuna da daha fazla kahraman ve daha özel süper kahraman efsanevi silahları eklenecektir.