Dark Souls Benzeri Oyun Ashen Çıktı

Dark Souls Benzeri Oyun Ashen Çıktı

Ashen Çıktı

Ashen Çıktı

Ashen şimdi indirilebilir. Xbox konsolu özel Game Pass’ın bir parçası olduğundan, üyeler indie oyununu ücretsiz olarak indirebilirler.

İlk olarak E3 2015’te duyuruldu, E3 2017 fragmanına kadar oyun için hiç haber yapılmadı. Oyunun geliştiricileri A44, oyunun 2018’in bitimimnden önce piyasaya sürüleceğine söz vermişti. Ancak yılın bitmesine sadece birkaç hafta kaldığından 2019’a ertelenebileceği düşünüldü. Ama oyun artık çıktı.

Indie aksiyon RPG, hem Dark Souls hem de Journey‘den ilham alır ve aynı zamanda da ilişki odaklı bir zorlu savaş deneyimi yaratır. Soulsborne oyunlarının hayranları Ashen’in dayanıklılık odaklı mücadelesi ile evde rahat hissedeceklerdir. Oyun içi dünya, NPC’ler ve oyuncular tarafından benzer şekilde, Journey gibi ortak bir dünyada yaşıyor.

Oyunun zor patronlarını hallederken birlikte çalışmanın yanı sıra ulaşılamayan alanlara ulaşmak ve dünyayı keşfetmek için Ashen’de sözsüz olarak diğer oyuncularla iletişim kurabilirsiniz. Ashen’in lansmanı bir yıl içinde Xbox One‘ın oyun kütüphanesine özel bir konsolu daha ekledi. Xbox One’da oyun X-enhanced.