Dark Souls Geliştiricisi FromSoftware ve Game of Thrones Yazarı George R.R. Martin Yeni Bir Oyun Geliştiriyorlar

Dark Souls Geliştiricisi FromSoftware ve Game of Thrones Yazarı George R.R. Martin Yeni Bir Oyun Geliştiriyorlar

FromSoftware ve George R.R. Martin’den Yeni Oyun Geliyor

FromSoftware ve George R.R. Martin'den Yeni Oyun Geliyor

Şöyle biraz düşünülürse hangi iki oluşturucu ölüme takıntılı? Cevap olarak; Game of Thrones yazarı George R.R. Martin ve FromSoftware başakanı, Dark Souls, Bloodborne ve Sekiro: Shadows Die Twice‘in arkasındaki adam Hidetaka Miyazaki diyebiliriz.

Zaten böyle bir ikilinin birlikte çalışmaları kaçınılmazdı. Öyleyse, çiftin görünüşe göre birkaç ay içinde E3 2019’da görkemli bir şekilde ortaya çıkacak yeni bir RPG video oyunu için bir araya gelmesi şaşırtıcı değil. Spawn Wave ve Liam Robertson tarafından yayınlanan bir rapora göre, FromSoftware ve George R.R. Martin, Bandai Namco tarafından yayınlanan bir ortaçağ açık dünya oyunu üzerinde işbirliği yapıyor. George R.R. Martin, bu gizemli yeni IP’nin hikayesini ve ilmini yazmak ile sorumlu.

Açıklanmayan isimsiz bir başlıkta Robertson; ana karakterinizin, açık dünyadaki çeşitli krallıkları istila edeceğini ve içindeki liderleri öldüreceğini ve ardından süreçteki her birinin kendine özgü güçlerini kazanacağını iddia ediyor. Şimdilik, Spawn Wave ve Robertson’un bu bilgiyi kimlerden elde ettiği ve iddianın herhangi bir temeli olup olmadığı net değil. Ama Robertson güvenilir bir kaynak olarak biliniyor.

FromSoftware’in Sekiro‘dan sonra geliştirilmekte olan iki oyunu olduğunu biliyoruz ve Bloodborne 2 ya da bir Demon’s Souls remaster için çalışıldığı düşünülse de, stüdyonun tamamen yeni bir şey üzerinde çalıştığı şaşırtıcı olmaz. Ayrıca bazılarına göre bu söylenti Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı kitap serisinin altıncı bölümü olan The Winds of Winter‘ı neden henüz bitiremediğini de açıklıyor.

Her durumda, E3 2019 bize bu potansiyel yeni oyun için aradığımız kesin cevapları verecektir. FromSoftware şimdilik bir şey söylemiyor.