Dark Souls: Remastered Nintendo Switch Yayın Tarihi Onaylandı

Dark Souls: Remastered Nintendo Switch Yayın Tarihi Onaylandı

Dark Souls: Remastered Nintendo Switch

Dark Souls: Remastered Nintendo Switch

From Software, Dark Souls: Remastered‘in Nintendo Switch versiyonunun 19 Ekim 2018 tarihinden itibaren satışa sunulacağını açıkladı. Duyuru, geliştiricinin resmi hesabı aracılığıyla Twitter’da yapıldı. “Sonunda istediğiniz zaman, Dark Souls’u oynamanı dört gözle bekleyebilirsiniz” mesajını yayınlandı.

Switch versiyonunun başlangıçta Dark Souls: Remastered’in PS4 ve Xbox One sürümleriyle birlikte piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak yayıncı Bandai Namco bunun erteleneceğini açıkladı. Oyunun gecikmesinin yanı sıra, Solaire of Astora Amiibo sürümü de ertelendi.

Dark Souls: Remastered, Ocak ayında Nintendo Direct sırasında Switch için ortaya çıktı. Switch sürümü, TV’ye takıldığında ve oynandığında oyunu 30 FPS hızında 1080p çözünürlükte gerçekleştirir. Paket, ana oyunun yanı sıra eleştirmenlerce beğenilen Artorias of the Abyss DLC’sini de içeriyor. İnce ayarlar açısından remaster, orijinalden geliştirilmiş bir çerçeve ve çözünürlük sunar.  

Dark Souls yoğun olarak odaklanma gerektiren bir oyundur. Bu parlak ve renkli bir fantezi dünyasında açık yürekli bir çocuk değildir. Bu korkutucu bilinmeyene doğru bir yolculuğa çıkıyor. Bazı oyunlar sizi çarparak gece şokları ve uzaktaki isyanlarla korkutmaya çalışır, ancak Dark Souls bu tür öngörülebilir terör yöntemlerine ihtiyaç duymaz. Terörler onun özünden çıkar. Her adım, sizi başka bir kaçınılmaz ölüme götürür.

Ne kadar korkunç bir yer bu kadar davetkar olabilir ki. Oyunun dünyası çok unutulmaz ve bu kadar heyecan verici, oyun oynarken bile düşüncelerinizi istila edebilir, sessizce sizi gerçek dünyadan kaçmaya ve bu çok daha tehlikeli olana çağırıyor.