Darksiders 3 İçin Yeni DLC: The Crucible

Darksiders 3 İçin Yeni DLC: The Crucible

Bu DLC, oyuncuya hayatta kalmasını sağlayan, “101 mücadele dalgası, sadece en sert ve en güçlü savaşçılara uygun olan, dalgalara dayalı bir meydan okuma modu” içeriyor. Yeni zırh setleri, büyüleri ve nadir işçilik malzemeleriyle birlikte silahlar ve geliştirmeler de var.

“Efsanevi bir meydan okuma, evrendeki saygı ile fısıldadı.”

Darksiders 3 için bu yeni eşyalar Targon, “Crucible Overseer”dan çıkacak. Targon, bu oyunda The Crucible’ın efendisi olan “Darksiders 2″den Kargon’un kardeşidir.

The Crucible”, Darksiders 3’ün metin dosyalarından insanlar tarafından yapılan bir sızıntının bir parçasıydı.

Darksiders 3, ilk olarak 2018 yılının Kasım ayının sonlarında piyasaya sürüldü ve eski THQ varlıklarını alarak bir isim yapmış olan THQ Nordic’e olan yatırımını telafi etmeye yetecek kadar sattı. Maalesef oyunun kendisi vasat, yorumcunun görüşlerine göre; 

“Bu diziyi uzun süredir sevsem de, üçüncü giriş, ilk iki bölümde bulunan büyüklüğün yakınına bile yaklaşamayacak, ezici, aldatıcı bir karmaşa. Derinden, hala Gunfire Games ve THQ Nordic’in bu franchise için bir atış yapmasını istiyorum, ancak bir sonraki giriş Darksiders 3’teki gibi bir kez daha ortaya çıkacak olsaydı, sadece dizinin son nefesi olsaydı tercih ederdim..”

Bu hayal kırıklığına rağmen, bu Nisan ayında Nintendo Switch’e gelecek olan orijinal Darksiders veya Warmastered Edition’ı dört gözle bekleyebilirsiniz. Bu arada, THQ Nordic’in geliştirilmekte olan 77 oyunundan hangisinin bu yıl başlayacağını görmeyi bekleyeceğiz.

Darksiders 3 için ilk DLC olan The Crucible; şimdi Epic Games Store‘da 13,99 TL’lik bir fiyatla satışta.