Dave Bautista, kötü adam rollerinde süper kahraman filmlerine geri dönmek istiyor

Dave Bautista, kötü adam rollerinde süper kahraman filmlerine geri dönmek istiyor

Dave Bautista Drax the Destroyer’ı oynamayı bıraktı ancak bu, süper kahraman filmleriyle ilişkisini sonlandırdığı anlamına gelmiyor. Güreşin en başarılı süper yıldızı, dramatik bir oyuncu haline gelen, birkaç süper kahraman filmine daha çıkma konusunda istekli ve hatta Marvel patronu Kevin Feige’ye dönüş konusunda ilgili olduğunu belirtti. Sadece bir sonraki sefer, belki biraz farklı bir şey yapmak isteyecek… örneğin, bir kötü adamı oynamak.

“Sadece büyük bir rol, farklı bir rol oynamak istiyorum. Belki daha derin bir rol. Süper kahraman evreninde korkunç bir kötü adamı oynamak gibi bir fırsat istiyorum… Bu konuda bitirmedim. Ama Drax’la olan yolculuğum sona erdi.”

Şunu ekledi: “Bu evreni seviyorum – süper kahraman evrenini, seviyorum. Onun fanıyım. Bu yüzden Marvel ya da DC, eğer beni ararlarsa, telefonu açacağım. Ve rol anlamlıysa, mutlu olurum.”

Drax’ı oynamayı planlamasa da, oyuncunun önümüzde birçok ilginç projesi var. Bunlardan biri, ilk filmdeki Beşeri Zalim rolünü tekrarlayacağı “Dune 2”. Oyuncunun rolünde birinci filme göre daha fazla olması ve 2021’in blokbuster devam filminin birinci filme üstün olacağı tahmin ediliyor.

“Dune 2”, 1 Mart 2024’te sinemalarda olacak.