Days Gone Çıktı: İncelemeler, Metacritic ve Dahası Burada

Days Gone Çıktı: İncelemeler, Metacritic ve Dahası Burada

Days Gone – 2019 için büyük PS4 münhasırlarından biri olarak çıktı. Siphon Filter geliştiricilerinin en son ismi SIE Bend Studio, “Freaker” zombilerinin küresel salgını sonrasında kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Yolda hayatta kalmak isteyen motosikletli bir ödül avcısı Deacon St. Gone Days, Resident Evil’de görülen yavaş hareket eden zombilerin yerine, hızlı tempolu canavarlar olan 28 Days Later ve Train To Busan kitabından bir yaprak çıkartıyor.

Ve diğer modern dehşetlerde olduğu gibi, bu zombilerin büyük sürüleri aynı anda ortaya çıkabilir ve ölümsüzlerin sonsuz bir akışı gibi görünen Deacon’u çevreleyebilir.

 

Days Gone çıkış tarihinde oyunculara yardımcı olmak için, oyun hakkında bilmeniz gereken her şeyi topladık.

En son değerlendirme puanları, Metacritic Days Gone puanları, Days Gone için en iyi fiyatlar ve bir güncelleme hakkında bilgi sahibiyiz.

DAYS GONE – İNCELEMELERİNDE NE GİBİ SORUNLAR BELİRTİLDİ? DAYS GONE İÇİN METACRITIC DEĞERLENDİRME NEDİR?

Days Gone, şu anda 83 eleştirmenin görüşlerine dayanarak yüzde 72‘lik Metacritik derecesine sahip.

En olumlu eleştirilerden biri, Days Gone’u 9,0 olarak derecelendiren PlayStation LifeStyle’den geldi.

Dediler ki: “Days Gone, özel bir PlayStation’ın tüm her şeyini kontrol ediyor, ama başkasının ayak parmaklarına basmış gibi hissetmiyor.”

 

“Kolayca kıyaslamalar yapabildiğiniz oyunlara, filme ve TV’ye rağmen, Days Gone her şeyi kendine özgü bir kimliğe sahip olacak şekilde yönetiyor.”

 

“Ne kadar çok oynadım, nihayet uzun yolculuğu bitirdim ve maceranın sona ermesini istemeyecek kadar sevdim.”

 

“Sam Witwer, Deacon St. John kadar zeki ve motosikletle ölümcül bir dünyada hayatta kalma, insanlık ve kendini keşfetme yolculuğu kaçırılmaması gereken unutulmaz bir yer.”

 

Web siteleri IGN ve GameSpot Days Gone’u puanlarken, sırasıyla 10 üzerinden 6.5 ve 5 puan verdiler.

 

IGN şunları söyledi: “Days Gone, bir saatten fazla süren bir filmde olması gerekenden veya olması gerektiğinden daha fazlasını hissettiriyor.”

 

“Dağınık ve kafası karışmış, ancak şiddetli zombi ordularıyla ve bazen de nefes kesen ateş savaşlarıyla gerçekten heyecan verici karşılaşmalar ile dolup taşmış.”

 

“Burada bir yerlerde iyi bir oyun var, ancak çok daha fazla karakter verebilecek daha küçük ayrıntılara göz atmadan yapması gereken dolambaçlı bir hikayeye, tekrarlayan görevlere ve sadece çok fazla zorunlu olan şeylere gömüldü.”

DAYS GONE – GÜNCELLEME 1.04 HAKKINDA

Days Gone’u satın aldıysanız, ilk gün için düzeltme ekini indirmeniz gerekir.

1.04 numaralı Güncellemenin bildirildiği gibi, Gone yamalarının 13GB boyutunda ağır bir yükleme yapıldı.

Days Gone güncellemesi 1.04 için yama notları, hata düzeltmeleri ve yerelleştirme güncellemeleri içerdiğini söylüyor.

 

• Bu makale tamamen bağımsız olarak yazılmıştır.

Ayrıca Days Gone Special Edition, bir çelik kasa, dijital ve fiziksel sanat kitabının yanı sıra fiziksel ve dijital bir film müziği içeriyor.