Days Gone Geliştiricisi Yeni Bir IP'ye Üzerinde Çalıştıklarını Açıkladı

Days Gone Geliştiricisi Yeni Bir IP'ye Üzerinde Çalıştıklarını Açıkladı

Days Gone ve Siphon Filter'ın arkasındaki ekip olan Bend Studio, yeni bir IP üzerinde çalıştığını duyurdu. Stüdyo, haberi dün Twitter'da hayranlarına açık bir mektupla paylaştı. Açıklama, ne tür bir oyun olduğu, ne zaman piyasaya sürülmesi beklendiği veya “bir şey üzerinde çalışıyoruz” un ötesinde herhangi bir ayrıntı paylaşmıyor. Haber, stüdyonun Days Gone 2'nin yapımında ilerlemediğine dair yakın tarihli bir raporun ardından geldi.

Önemli ayrıntıların olmamasına rağmen, özellikle önceki çalışmalarının hayranıysanız, bir stüdyonun yeni bir şeye başladığını görmek her zaman heyecan vericidir. Aşağıdaki gömülü tweet'teki duyuruya göz atabilirsiniz. 

Bağlantıyı izleyemiyorsanız, görseldeki metin aşağıdadır:

Days Gone'daki desteğiniz için minnettarız ve topluluğumuzun dünyamız ve karakterlerimiz için bizimle paylaştığı tutku miktarından gerçekten onur duyuyoruz. Coşkunuz, bir ömür boyu sürecek deneyimler yaratmaya ve geliştirmeye devam etmemiz için bizi motive ediyor.
Siphon Filter serisinden Resistance: Retribution'a, Uncharted: Golden Abyss ve Days Gone'a kadar bugün Bend Studio portföyünü yepyeni bir IP ile genişlettiğimizi duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.
Bizimle bu yeni yolculuğa çıkacağınızı umuyoruz ve üzerinde çalıştığımız şeyi size göstermek için sabırsızlanıyoruz.”
 
Doğal olarka ekibin ne tür bir oyun üzerinde çalıştığını hepimiz merak ediyoruz, fakat projenin içeriği hakkında net bir bilgi edinmemiz en az bir kaç yıl sonra olacak. Yeni bir IP olduğu için, bunun hiçbir serinin devamı olmadığı anlamına geliyor. Tek gerçek garanti, Bend birinci taraf bir Sony geliştiricisi olduğu için bunun PlayStation'a özel olacağıdır. 
 
Bend'in gönderdiği son oyun, Nisan 2019'da Days Gone idi. Bend Studio'nun bir sonraki projesi tam anlamıyla her şey olabilir. Geliştiricinin geçmiş çalışmaları göz önüne alındığında, ondan ne tür bir oyun görmek istersiniz?