Days Gone Haritası Sızdı

Days Gone Haritası Sızdı

Oyuncular, oyun içindeki harita sistemini kullanarak zombi dolu açık dünyayı gezinmek, hangi alanların güvenli olduğunu görmek ve malzeme toplamak ve zombi ordularından kaçınmak için ön plan yapmada kullanabilir.

Açık dünyadan seyahat etme hissi, The Walking Deads ile birlikte Sons of Anarchy’ye benziyor.

Harita ekranı ayrıca devam eden hikayenin yanı sıra önceki olayların kısa bir özetini de gösteriyor. Bir sonraki görevi bu ekrandan seçebilir ve motosikletinizi dünyanın her yerine götürebilirsiniz. Oyuncu, yetenek ağacı, envanter ve hikaye gibi diğer menülere gidebilecek.

Bir sonraki PlayStation’ı çevreleyen tüm söylentiler yakında açıklanırken, Days Gone’un PS5 için yeniden yayınlanmış bir sürüm alabileceği tahmin ediliyor. Oyunların yeni donanım için remaster alması pek de nadir rastlanmayan bir durum.

Bunun PS3 için ilk olarak piyasaya sürülen ancak daha sonra PS4 için bir remaster alan The Last of Us’da gerçekleştiğini gördük.

Days Gone, Unreal Engine 4 sayesinde şimdiden muhteşem görünüyor, ancak yeni donanım, oyunun daha gerçekçi görünmesine izin verecek, bu yüzden hiçbir şikayet yok!

 

Days Gone, SIE Bend Studio tarafından PlayStation için geliştirilen bir açık dünya zombi hayatta kalma oyunudur.