Days Gone’da Deacon’ı Oynayan Aktör, Ölüleri Tekmelemek Öncesinde “The Walking Dead” Dizisinde Zombi Rolünü Oynamıştı

Days Gone’da Deacon’ı Oynayan Aktör, Ölüleri Tekmelemek Öncesinde “The Walking Dead” Dizisinde Zombi Rolünü Oynamıştı

Hayatımızda bazen gerçekten sıradışı tesadüfler oluyor ve böyle bir tesadüfle oyuncu Sam Witwer karşılaştı. Belki adı size tanıdık gelmiyor olabilir, ancak Star Wars: The Force Unleashed veya 2019’da piyasaya sürülen Days Gone gibi dünya çapındaki video oyunu projelerinin yüzü olarak hatırlayabilirsiniz.

Bend stüdyosundaki çalışmasında, Dünya, dev zombi kalabalıklarını yok ederek motosikletiyle dünyayı gezen baş karakter Deacon St. John’a hayat verdi. Ancak zombi belasına dönmeden önce, son yılların en bilinen dizi projelerinden birinde ortaya çıkmıştı.

Evet, Witwer, “The Walking Dead”de ortaya çıktı ve bu, dizinin 2010’da prömiyer yapan ilk bölümüdür, ama apokalipsin diğer tarafından. O zaman bir zombi askerini canlandırdı ve sonunda Rick Grimes’ın kendi Colt’undan bir mermiyle öldürdüğü bir sahneyi canlandırdı. Aşağıda, AMC kanalı tarafından gösterilen ilk bölümden kareler bulabilirsiniz.

İlginç olan, İngilizce’de başlangıç bölümünün “Days Gone Bye” olarak adlandırılması ve bu, bizim kahramanın profesyonel geleceği ile ilgili bir kader işareti gibi görünüyor. Ayrıca ikinci bölüm olan “Guts”da da ortaya çıktı, ama karakterinin özellikleri nedeniyle etkileyici diyaloglar söyleyemedi. Aynı zamanda ikinci sezonda tekrar görünmesi planlanıyordu.

Dizinin showrunner’ı Frank Darabont, bu zombi askerinin kökenini ve sonunda askeri aracın içinde nasıl öldüğünü anlatmayı planlıyordu. Witwer’ın söylediğine göre, bu bütçe kırpılmasından dolayı başarısız oldu, ancak yaratıcı, o zamanlar Atlanta’da savaşan bir grup Ranger’ı göstermek istediğini açıkladı.