Dead Cells Mobile’a Geliyor

Dead Cells Mobile’a Geliyor

Dead Cells Mobile

Dead Cells Mobile

Motion Twin, Dead Cells‘in cep telefonuna geldiğini açıklayan yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragmanı izleyebilirsiniz.

Önce Dead Cells iOS cihazlarına geliyor, ancak henüz kesin bir tarih verilmemiş. Fragman yalnızca oyunun iPhone ve iPad versiyonlarının “yakında” ve Android versiyonunun “daha sonra” geleceğinden bahsediyor. Bir basın bülteninde Motion Twin, Dead Cells’in mobil versiyonunun “yenilenmiş bir arayüz” içereceğini ve iki oyun moduna sahip olacağını söyledi: orijinal ve auto-hit. Ayrıca, dokunma kontrolleri ile fiziksel kontrol cihazı arasında geçiş yapmanın yanı sıra, butonların konumunu ve boyutlarını özelleştirebileceksiniz. Oyunun bedelinin 10 € (11 $) olması bekleniyor. Tek bir satın alma ile tam oyuna sahip olursunuz.

Dead Cells Mobile Fragmanı

Bir indie roguelike platform oyunu olan Dead Cells, geçen yılın en sevilen oyunlarından biri. Dead Cells size sürekli ilerleme hissi verir. Birbirinden çok farklı bazı türleri sıkı, yapışkan bir bütün halinde bir araya getirmek için olağanüstü bir çaba sunar. Bireysel güçleri kaybetmeden fikirleri karıştırmanın en iyi örneklerinden biridir.

Dead Cells’de tekrar tekrar ev sahibi bedenleri istila eden korkunç bir veba çekmiş olan, şimdi canavarlar ve düşmüş bir krallığın kalıntıları tarafından istila edilmiş bir dünyaya yolculuk eden ölümsüz hücrelerin bir parçası olarak oynuyorsunuz. Topladığınız tüm silahlar ve eşyalar ölümle kaybedilir, ancak savaşta düştükten sonra bile tüm dünyada saklı olan güçler yanınızda kalır. Bu güçlendirmeler, çevreyi yeni yollardan geçirmenize ve daha önce erişilemeyen alanlara ve patronlara ulaşmanıza olanak tanır. Daha ileriye doğru yolculuk ederken, dünya ve medeniyetin çöküşüne neden olacak şey hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.