Dead Cells Ücretsiz DLC Skinleri, Yeni Patronları ve Yeni Seviyeleri Ekliyor

Dead Cells Ücretsiz DLC Skinleri, Yeni Patronları ve Yeni Seviyeleri Ekliyor

Dead Cells Ücretsiz DLC

Dead Cells Ücretsiz DLC

Dead Cells bu ay ücretsiz DLC alıyor ve mazoşistleri ölüm dolu odalarına geri çağırıyor. Rise of the Giant, sadece oyunu bir kez yendikten sonra erişebileceğin yeni bir yer olan Cavern‘de sürdürmeni sağlayacak. İçeride, yeni düşmanları, başka bir patronu ve muhtemelen takip edebileceğinizden daha fazla ölüm göreceksiniz.

Cavern, kızartılmış lav havuzları da dahil olmak üzere konuksever özellikler ile doldurulurken, on yeni düşman türü size hoş bir sarılma vermek için bekliyor olacak. Yine de hepsi Cavern’de olmayacak. Bu yüzden hard ve ötesi zorlukta önceki seviyelerde dolaşırken onları bulmayı bekleyebilirsiniz.

Cavern sakinlerini boyun eğdirmeye başladığınızda, yeni gizli seviyeyi denemek ve bulmak isteyebilirsiniz. Developer Motion Twin, bunun çok gelişmiş ve yetenekli oyuncular için olduğu konusunda uyardı, ancak gizli patronu ele geçirebilirseniz, yepyeni bir son bekleyebilirsiniz.

Uçan bir evcil hayvan da dahil olmak üzere on yeni beceri, umarım size ihtiyacınız olan üstünlüğü sağlayacaktır. Onlara uygun şekilde adlandırılan Giant Killer gibi on yeni silah eşlik edecek.

Tüm bunlar 28 Mart’ta ücretsiz olarak geliyor. Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.