Dead Island 2 için ikinci hikaye DLC’si Nisan ayının ortasında çıkacak

Dead Island 2 için ikinci hikaye DLC’si Nisan ayının ortasında çıkacak

Dead Island 2’nin ikinci hikaye DLC’si olan SoLA, Xbox ve PlayStation platformlarında ve aynı zamanda Epic Game Store’da 17 Nisan 2024 tarihinde piyasaya çıkacak. SoLA’nın kalbine, eski topraklar üzerine inşa edilen Kaliforniya’nın ana müzik festivaline dalın.

Los Angeles’ın son ravesinin nabzında, neredeyse psikedelik bir ritim takip edilirken, tam bir kaosa yol açmış, kanlı bir çukur ve gölgeleri takip eden kızgın bir varlık dışında hiçbir şey bırakılmamıştır. Orada bir şey var ve hala aç.

Yeni DLC şunları içerecek:

  • Yeni hikaye. Ölümcül bir virüs Vadisi boyunca hızla yayılırken, sakinlerini aç zombilere dönüştürerek dışarıdan çıkan kötücül ritim çağrısını duyar: Autofage ritmi. Gizemli bir uyarı mesajıyla festivali araştırmaya çekilen oyuncular, SoLA’nın harabelerini keşfetmeli ve bu öteki tehdide son vermeli.
  • Yeni mekan. Los Angeles’ın tam kalbinde bulunan, kanla dolu içgüdüsel bir müzik festivali, The Beat sesleri altında yankılanırken, yaşayanları zombilere dönüştürme tehdidinde olan ve potansiyel olarak her yerde duyulabilen bir festival.
  • Yeni düşmanlar. Autofage tarafından kendi kendine kattığı akıldışılıktan çıkmış yeni bir üst düşman olan Whipper’ı ve bağırsakları dışarı çıkan korkutucu bir kabus haline getirme hırsını inceleyin. Kloater gibi bir diğer yeni korkunç üst düzey zombiyi; onlar çok kötü bir kan yığınına dönüştü ve bu şekilde yaralanmazken, savaşmaya devam etmek için başka bir yere dönüşebilir. Kalplerinden güçlü çürük kan fışkırtma yeteneğine sahiptirler.
  • Patlayıcı: beysbol sopası ve dairesel testere kombinasyonundan oluşan öldürücü bir parçalama makinesi olan yeni efsanevi silahlar. Ve Testere Fırlatma: dönen testere atan ağır silah; uzaktan kesmek ve parçalamak için mükemmel silahtır.