Dead Island 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı, temel oyun ve DLC’deki sorunları gideriyor.

Dead Island 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı, temel oyun ve DLC’deki sorunları gideriyor.

Dambuster Studios geliştiricileri, tüm platformlarda zombi aksiyon oyunu Dead Island 2 için dördüncü güncellemeyi yayınladı ve sürümü 1.000.008’e yükseltti. Teknik sorunları gidermeyi amaçlayan bu yama, ana oyun içeriğini ve Haus genişlemesini etkiliyor.

Güncelleme, düşmanların teleporu, kayıt transferini engelleme ve erişilebilirlik fonksiyonlarındaki hataları düzeltiyor. Ayrıca yamada kooperatif becerilerin görsel efektleri, yakın dövüş hasarı hesaplama ve Gore Horse (Ne yazık ki, bu bir atlama değil) başarımını alma sorunları da giderilmiştir. Dead Island 2’nin çeşitli oyun sistemlerine küçük düzeltmeler de dahil edilmiştir. Genel arayüz, çoklu oyuncu stabilitesi, ses efektleri ve görev sırasında ödül teklifi gibi değişiklikler arasında yer almaktadır.

Son olarak, Haus DLC’sinde zombi ve karakter kafalarının teleporları, vücut çarpışmaları, “Bulundu: Zahra” görevinde kilitlenme sorununun engellenmesi ve kuyunun dibinde kılgıç ele geçirme süreci düzeltilmiştir. Ayrıca kamera, karakter modelleri ve arayüzün performansıyla ilgili iyileştirmelerden bahsedilmiştir.

Dead Island 2’nin dördüncü güncellemesinin tam içeriğine resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.