Dead or Alive 6 Lansmandan Sonra Ücretsiz Bir Sürüme Sahip Olacak

Dead or Alive 6 Lansmandan Sonra Ücretsiz Bir Sürüme Sahip Olacak

Dead or Alive 6 Ücretsiz

Dead or Alive 6 Ücretsiz

Dead or Alive 6 yönetmen Yohei Shimbori, yaklaşmakta olan dövüş oyununun, yalnızca “çekirdek savaşçıları” içeren ücretsiz bir oyuna sahip olacağını açıkladı. Oyunun bu ek sürümü daha önce hızlı bir şekilde alınmadan önce Microsoft Mağazası’nda “Dead or Alive 6 Core Fighters” yazısının yayınlanmasının ardından ima edildi.

Shimbori, Siliconera ile röportajında “Her şeyden önce, Microsoft Mağazası’ndaki giriş hakkında, geliştirme ekibinin yaptığı bir hataydı. Oynamak için ücretsiz bir sürüm yapma planlarımız var, ancak ne zaman piyasaya sürüleceğini açıklayamadık. Tüm oyunun lansmanından sonra çıkacağına söz verebiliriz. Henüz neyin dahil edileceğine dair somut ayrıntılarımız olmadığı için bunun hakkında konuşamıyoruz. Ancak, Dead or Alive 5: Core Fighters ile yaşadıklarımızla aynı olacaktır.” dedi.

Dead or Alive 5: Core Fighters, beşinci DoA ana hat oyununun ücretsiz bir sürümüdür. Birkaç kostümün kilidini açma seçeneği ile size yalnızca dört oynanabilir savaşçı verir. Bunu ana oyunun bir koleksiyonunu ve Ultimate adlı bir DLC ve Last Round adlı bir HD remaster oyununu içeren diğer iki Dead or Alive 5 versiyonunu izler.

Team Ninja, Dead or Alive 6’nın dövüş oyunu serisi için bir geçiş noktası olmasını umuyor. Geliştirici oyunun bir esports yarışmacısı olmasını ve ayrıca daha fazla insanın seriye katılmasını istiyor. Team Ninja ayrıca seri boyunca mevcut olan hayran hizmetini hafifletmeye ve tek oyunculu mücadelede daha çekici bir anlatı sunmaya çalışıyor.

Dead or Alive 6, 1 Mart’ta ertelenmeden önce 15 Şubat’ta piyasaya sürülmek üzere planlanmıştı. Oyun Xbox One, PS4 ve PC’de sunulacak.